Over mij

Aangenaam

Carlijn Scheepens

Ik ben Carlijn Scheepens, mondhygiënist en ik woon in Oirschot. Ik heb in juli 2013 mijn diploma behaald voor de 4-jarige Hbo-opleiding, Bachelor of Health Mondzorgkunde. Ik heb van 2009 tot 2013 gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

 

Ik ben sindsdien werkzaam als mondhygiënist. Mijn werkervaring heb ik opgedaan in een algemene tandartspraktijk en in een vrijgevestigde mondhygiëne praktijk.

Op 1 maart 2017 ben ik gestart als vrijgevestigd Mondhygiënist in mijn eigen onderneming PUUR Mondhygiënist inpandig bij Tandarts Praktijk Oirschot.

Sinds 1 mei 2020 heb mijn eigen praktijk geopend aan de Pochelarij 23 te Oirschot, puur om u nog beter van dienst te zijn. De praktijk is 4 dagen per week geopend. Ik heet u van harte welkom in mijn nieuwe praktijk.

De voornaamste reden dat ik mijn onderneming ben gestart is omdat ik graag de mondgezondheid in mijn woonplaats Oirschot wil bevorderen. Ik doe dit veelal in samenwerking met de tandartsen.

Wist u dat u géén verwijzing van een tandarts nodig heeft?

Aangesloten bij

NVM en KRM

Als mondhygiënist ben ik aangesloten bij de branchevereniging NVM en sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten, KRM.

Ik werk volgens de nieuwste WIP-richtlijnen en blijf voortdurend in ontwikkeling door het volgen van bij- en nascholingen. Jaarlijks dient hier minstens 32 uur aan besteedt te worden, om in het Kwaliteitsregister ingeschreven te blijven. Denk hierbij aan intercollegiaal overleg met collega Mondhygiënisten, het bijwonen van congressen en symposiums, het volgen van een AED/reanimatiecursus en regiobijeenkomsten.

 

Branchevereniging NVM
Bezoek voor meer informatie de Website van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten: www.nvmmondhygienisten.nl

 

Kwaliteitsregister KRM
Mondhygiënisten die voldoen aan de kwaliteitseisen van de NVM kunnen zich registreren in het KRM: www.kieskrm.nl


BIG geregistreerd

Sinds 19 augustus 2020 is de beroepstitel die ik draag: Geregistreerd-mondhygiënist, mijn BIG-registratie nummer is 59928157279.

Wegens aanhoudende drukte kan ik op dit moment
helaas geen nieuwe patiënten verwelkomen.

Contactgegevens

Puur Mondhygiënist

Wilt u een afspraak maken, een oriënterend consult inplannen of uw afspraak verzetten? Neem dan contact op via mail of telefoon. Mijn gegevens vindt u hieronder. Behandelingen zijn enkel op afspraak. *

Openingstijden:
Maandag: 8.00 – 17.15 uur
Dinsdag: 8.00 – 17.15 uur
Woensdag: 8.00 – 17.15 uur
Donderdag: 8.00 – 17.15 uur
Vrijdag: 8.00 – 16.00 uur

 

Adres: Pochelarij 23, 5688 EG Oirschot
Telefoon en App: 06 – 82 20 62 85
E-mail: carlijn@puurmondhygienist.nl

* Bij het annuleren van een afspraak binnen 48 uur voor aanvang van de afspraak, of bij een niet nagekomen afspraak, worden kosten in rekening gebracht.

Laat een

bericht achter

Heeft u een vraag of opmerking, dan kunt u hieronder ook een bericht voor mij achterlaten. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van mij terug.


    * verplichte velden